TULE MUKAAN HUIPPUTIIMIIN!

Inspiroiva Creative on vakaasti kasvava, Lahen todennäköisesti nuorekkain ja dynaamisin videotuotantoyhtiö. Toteutamme laajalle asiakasjoukolle laadukkaita video- ja live-tuotantoja. Nyt etsimme kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme luovaa tuottajaa sekä striimiteknikkoja.

Molemmissa tehtävissä pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi mielenkiintoisten projektien parissa hyvässä porukassa. Työyhteisömme on helposti lähestyttävän rento, eikä yksikään päivä kanssamme ole samanlainen. Meitä kaikkia yhdistää se, että teemme intohimolla sitä, mitä rakastamme. Olemme perheenkaltainen tiivis porukka, jossa jokaisen ideoita kuunnellaan.

Inspiroivan tiimissä pääset oikeasti vaikuttamaan työnkuvaasi. Olemme joustavia niin työtehtävissä kuin -ajoissakin, ja toivomme samaa sinultakin. Meillä hyvällä asenteella tie on avoinna pitkälle – kaikista tärkeintä on, että olet hyvä tyyppi. Tarjoamme käytännössä rajattomat mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Lue tarkemmin avoimista tehtävistä alta, ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Luova tuottaja


Luovana tuottajana tuotat monipuolisia ja vaihtelevia produktioita videotuotannoista verkkotapahtumiin. Olet tuotantojen käytännön järjestelyiden kulmakivi, jonka ohessa pääset näyttämään luovat kyntesi muun muassa käsikirjoitusten ja kuvasuunnitelmien muodossa. Samalla vahvistat Inspiroivan kasvutarinaa omalla myyntipanoksellasi, ja olet helposti lähestyttävä yhteyshenkilö asiakkaillemme.

Odotamme sinulta kattavaa osaamista ja tuntemusta kuvateknisistä asioista. Tunnet alan tekniikat, laitteiston ja käytännöt. Kykenet ideoimaan ja luomaan käsikirjoituksia sekä kuvasuunnitelmia. Lisäksi sinulla on videoeditoinnin perusteet hallussa ja kykenet ottamaan tarvittaessa myös vastuuta post-productionista. Tekninen osaaminen video-, valo- ja äänitekniikasta on plussaa.

Työsi on säännöllisemmästä päästä sekä yleensä varsin toimistopainoitteista. Tiimissämme et kuitenkaan jää vain toimistolle homehtumaan, sillä tarjoamme kaikille mahdollisuuden päästä myös kentälle mukaan.

Tarjoamme sinulle tarvittaessa työskentelytilan toimitiloistamme sekä kaiken työntekoon tarvitsemasi laitteiston ja ohjelmistot. Halutessasi pystyt toteuttamaan suuren osan tehtävistäsi etätyönä, mutta toivomme, että pääsisit myös pöhisemään ja ideoimaan kanssamme paikan päälle. Sijaintisi Lahdessa tai lähialueella on siis toivottavaa. Työt pääset aloittamaan mahdollisimman pian.


Työn tyyppi: kokoaikainen

Työsuhde: vakituinen


Striimiteknikko


Striimiteknikkona olet striimituotantojen selkäranka. Hoidat striimikeikkojen tuotantoa ja käytännön toteutusta, sekä vastaat kaluston huollosta ja ylläpidosta. Odotamme kattavaa teknistä tuntemusta ja mielenkiintoa – tunnet alan laitteistot ja käytännöt, sekä taidat video-, valo- ja äänitekniikan salat. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata, ja toivommekin intoa ja paloa uuden oppimiseen.

Pääset käyttämään alan tuoreimpia ja korkealaatuisimpia laitteita ammattitaitoisessa tiimissä. Tarjoamme vastuuta ja mahdollisuuksia laitteiston kehittämisen suhteen – suosituksesi ja tarpeesi ovat etusijalla talousosaston hankinnoissa.

Olet työtavoiltasi oma-aloitteinen ja itseohjautuva, mutta tärkeimpänä toimit hyvin tiimipelurina. Työmääräsi tulee olemaan tasaisen vaihtelevaa. Kiireiset projektijaksot tasapainottavat välillä rauhallisempia toiminnan kehittämiseen keskittyviä ajanjaksoja. Tulet työskentelemään erityisesti Lahden seudulla niin keikkapaikoilla, kuin myös tuotantoyhtiön toimi- ja varastotiloissa. Ajokortti nähdään etuna.

Striimiteknikkoja haemme lähtökohtaisesti Freelancer-pohjalta. Tarkempia työtehtäviäsi kustomoidaan ammattitaitosi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit esimerkiksi erikoistua video-ohjaajaksi, -kuvaajaksi tai ääniteknikoksi, mutta toivomme silti laaja-alaista osaamista ja kiinnostusta moneen suuntaan. Tulevaisuudessa voimme tarjota myös mahdollisuuksia siirtyä vakituiseen työsuhteeseen.


Työn tyyppi: osa-aikainen / kokoaikainen

Työsuhde: Freelancer


Avoin hakemus


Piilotetut talentit ovat meille aina tervetulleita; tuothan myös ilmi muut taitosi, jotka näet hyödylliseksi. Voit myös hakea, vaikka et suoraan vastaisikaan kumpaankaan yllä esiteltyyn tehtävään, sillä pidämme silmämme auki myös muiden alan gurujen ja mestarien varalta. Olethan rohkeasti siis yhteydessä!

HAE PIAN!

Lähetäthän CV:si, hakemuksesi, mahdolliset referenssisi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen:
otsikolla: Työhakemus / työtehtävä johon haet

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos mikään jäi mietityttämään. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa keskiviikkona 22.9. kello 12-15:
Ville Heiskanen

+358 45 3326101