Myynnin ja markkinoinnin kehittämisen yrityspalveluseteli (arvo 5 000 €)

Lahden kaupunki tarjoaa vuosittain Yrityspalveluseteleitä lahtelaisyritysten käyttöön edistääkseen yksityisten yrityspalvelumarkkinoiden kehittymistä. Inspiroiva Creative on valittu tänäkin vuonna yhdeksi palveluntuottajaksi.

5000 € arvoisen Yrityspalvelusetelin omavastuu on vain  1000 €, joten setelin avulla yrityksen markkinoinnin kehittäminen on erittäin kustannustehokasta! Tsekkaa Inspiroivan tarjoamat palvelusetelipaketit ohesta.

Tarjoamme tänä vuonna seuraavia palveluita

Tarjoamme myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi mediatuotantopalveluita, jotka kattavat koko prosessin ideoinnista ja käsikirjoituksesta tuotannon loppuun saakka. Palvelusetelipakettiemme ovat sisällöltään erittäin joustavia, ja jokainen tuotanto kustomoidaan alusta alkaen asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Paketti 1

MAINOSVIDEO- JA STILL-KUVAUKSET INSPIROIVA STUDIOLLA

Kuvataan asiakkaalle mainosvideo ja still-kuvia Inspiroiva Studiolla. Lopputuotteena asiakas saa yhden tai useita videoita, sekä kattavan valikoiman still-kuvia.

Paketti 2

MAINOSVIDEO- JA STILL-KUVAUKSET ASIAKKAAN TILOISSA

Kuvataan asiakkaalle mainosvideo ja still-kuvia asiakkaan tiloissa. Lopputuotteena asiakas saa yhden tai useita videoita, sekä kattavan valikoiman still-kuvia.

Paketti 3

VIRTUAALI- TAI HYBRIDITAPAHTUMAN TEKNINEN TOTEUTUS

Toteutetaan virtuaalitapahtuma Inspiroiva Studiolla tai virtuaali- tai hybriditapahtuma asiakkaan tiloista joko livenä tai tallenteena.


LUE PAKETEISTA TARKEMMIN

Tätä Inspiroiva tekee


VIDEOTUOTANNOT


VIRTUAALITAPAHTUMAT

Heräsikö kysymyksiä? Autan mielelläni!

[a-team-showcase-vc ats_team_id="84968"]

Voit myös lähettää meille yhteydenottopyynnön Yhteystiedot-sivultamme

Ota yhteyttä