KUVALLA KERROT ENEMMÄN KUIN TUHANNELLA SANALLA

Valokuvat ovat mediamaailman linkkuveitsi – niistä on moneksi! Valokuvilla voidaan viestiä niin informaatiota, kuin myös fiilistä. Laadukkaat valokuvat ovat oiva käyntikortti yrityksen tuotteisiin ja palveluihin.

Inspiroiva tarjoaa laajan kattauksen laadukkaita valokuvauspalveluita. Oli sitten kyse tapahtumakuvauksesta, tuotekuvauksesta tai henkilökuvauksesta, niin voit luottaa homman ammattikuvaajiemme käsiin.

MONIPUOLISET KUVAUSPALVELUT

Tapahtumakuvaus

Tapahtumakuvauksella ainutkertaiset hetket tallentuvat myös myöhemmin muisteltavaksi. Kun tapahtumavalokuvauksen ulkoistaa ammattilaiselle, voi itse rentoutua ja nauttia juhlimisesta. Yritysjuhlat, seminaarit, gaalat, keikat ja vaikka kuinka monet muutkin tapahtumat ovat kaikki taltioimisen arvoisia!

Tuotekuvaus

Edustavat tuotekuvat ovat oikotie onneen nykypäivän sisältötäyteisessä maailmassa. Käyttötarkoituksia löytyy niin yrityksen sisäisestä dokumentaatiosta aina markkinointiin ja myyntiin. Tuotekuvat voidaan kuvata joko autenttisessa ympäristössään, lavastetusti studiossamme tai vaikka molemmissa!

Mainoskuvaus

Mainoskuvilla voidaan viestiä monipuolisesti yrityksen arvoja, iloista työilmapiiriä tai vaikka uutta upeaa pääkonttoria. Mainoskuvissa yrityksen toiminta ja työntekijät pääsevät loistamaan. Mainoskuvia tarvitaan kaikkialla: verkossa, esitteissä ja tottakai myös mainoksissa.

Henkilökuvaus

Ihmiset tuovat inhimillisyyttä muuten niin kovaan ja karuun bisnesmaailmaan. Edustaviin henkilökuviin kannattaa siis panostaa! Laadukkaille henkilökuville löytyy käyttöä lukemattomista käyttötarkoituksista – oli sitten kyse malliportfoliosta, artistin promokuvista tai yrityksen henkilöstökuvista.


Kuvapankki

Onko yrityksesi täysin vailla kuvamateriaalia? Vai onko nykyinen materiaali kuin suoraan 2000-luvun alkupuolelta? Laaditaan yhdessä yrityksellesi kattava ja tyylikäs kuvapankki! Kuvapankkiin loihdimme koko yrityksesi toiminnan, tuotteet ja muut olennaiset asiat kuvamuodossa näppärästi yhdestä paikasta löydettäväksi.

Tai jotain ihan muuta?

Valokuvaajamme ovat sopeutuvaista tyyppiä vuosikymmenten kokemuksella. Jos mielessäsi on kuvaus, jota ei yltä löydy, niin ole rohkeasti yhteydessä. Etsitään yhdessä tapa saada ideasi muutettua kuviksi!

Ota yhteyttä

Kuvataanko myös elävää kuvaa?

Voit tilata meiltä joko pelkän valokuvauksen, tai yhdistää tämän videokuvaukseen. Valokuvaus ja videokuvaus on kustannustehokasta toteuttaa yhtäaikaa. Tämä tarjoaa erittäin kattavan valikoiman materiaalia monipuoliseen käyttöön. Inspiroiva tarjoaa monipuolisia videotuotantoja viedäkseen yrityksesi visuaalisen viestinnän seuraavalle levelille.

Tutustu videotuotantopalveluihimme

ANNA TYÖNÄYTTEIDEMME PUHUA

Meillä vai teillä?

Toteutamme valokuvauksia missä vain, aina asiakkaan tiloista vaikka keskelle erämaata. Tämän lisäksi tarjoamme käyttöön Inspiroiva Studion, jossa on erinomaiset puitteet monipuolisten kuvausten toteuttamiseen. Studioon mahtuu vaikka autolla sisään!

Tutustu Inspiroiva Studioon

MAALTA, MERELTÄ, MUTTA MYÖS ILMASTA!

Olemme erikoistuneet toteuttamaan monipuolisia ilmakuvauksia. Ilmakuvaus on oiva tapa esimerkiksi saavuttaa hankalia kuvauskohteita tai uusia kuvakulmia. Ilmakuvaukselle erinomaisia kuvauskohteita ovat muun muassa rakennukset ja kiinteistöt. Ilmakuvaus toimii erityisen hyvin yhdistetttynä muihin kuvaustapoihin, kuten maasta tapahtuvaan video- ja valokuvaukseen – Inspiroiva tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta.

kameramme ovat valmiina laulamaan

Kuvausprojekteja on monenlaisia – oli sitten kyseessä pieni tai massiivinen kuvaus, niin lähdetään yhdessä suunnittelemaan siihen parasta mahdollista ratkaisua!

Ota yhteyttä