LAADUKKAAT VIDEOTUOTANNOT OVAT MEILLE SYDÄMEN ASIA

Laadukkaat videotuotannot ovat Inspiroivan ydin. Tarjoamme asiakkaillemme aidosti personoitua, laadukasta ja monipuolista palvelua. Toteutamme vuosien kokemuksella niin pienet kuin suuretkin tuotannot – aina yhtä Inspiroivasti.

 

Tutustu meihin tarkemmin oheisen videon kautta:

VIDEOITA LAIDASTA LAITAAN

Mainosvideo

Siinä missä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, video kertoo vielä enemmän.  Elävän kuvan käyttömahdollisuuksilla vain taivas on rajana. Mainosvideot soveltuvat loistavasti kaikkialle messuosastoilta sosiaaliseen mediaan ja mobiililaitteiden ruuduilta television mainoskatkoille.

Yritysvideo

Yritysvideolla voidaan kiteyttää yrityksen toiminta ytimekkäästi ja mieleenpainuvasti. Yritysvideo palvelee niin yrityksen sisäistä kuin ulkoistakin viestintää. Videot istuvat hyvin esimerkiksi verkkosivuille sekä erilaisten esitysten alkuun.

Brändivideo

Brändivideo luo mielikuvia, herättää tunteita sekä tekee yrityksen vision näkyväksi. Viimeistelty audiovisuaalinen kokonaisuus on oiva keino vahvistaa yrityksen identiteettiä asiakkaan silmissä. Brändivideo on tarpeellinen investointi, joka ohjaa asiakkaita tuotteiden tai palveluiden äärelle.

Ohje- ja Koulutusvideo

Ohje- ja koulutusvideot vähentävät yrityksen omaa työtaakkaa ja palvelevat asiakasta pelkkiä sanoja kattavammin. Ohje- ja koulutusvideot ovat kustannustehokas tapa kouluttaa ja ohjeistaa, sillä video muistaa kertoa jokaisen yksityiskohdan uudestaan ja uudestaan!

TÄYDEN PALVELUN KUMPPANI

Panostamme asiakkaan näkökulmasta helppoihin ja kokonaisvaltaisiin videotuotantoratkaisuihin. Tarjoamme ammattitaidolla ja kokemuksella sopivimmat tekniikat käyttöönne. Kattava palveluvalikoimamme takaa rajattomat mahdollisuudet Inspiroivien materiaalien tuottamiseen.

Markkinointivideot

Videotuotannot

Gimbal, Mövi, MōVI operointi,

MōVi-operointi

drone, drooni, inspire2, DJI, ilmakuvauspalvelut, ilmakuvantaminen

Ilmakuvaus

RC kamera-auto

jälkituotanto palvelut, leikkaus, editointi, värimäärittely

Post Production

Animointi

Valokuvaus

Graafinen suunnittelu

TUTUSTU MYÖS LIVESTREAMIEN ÄÄRETTÖMIIN MAHDOLLISUUKSIIN

Tutustu tarkemmin

NÄIN VIDEOTUOTANTO ETENEE

ESITUOTANTO

Aloitamme yhteistyön jo ideatasolla, joten tarve ensiluokkaiseen videoon on riittävä lähtökohta. Olennainen osa esituotantovaihetta on videon suunnittelu, käsikirjoitus sekä projektin aikataulutus. Kattava esituotanto takaa sujuvan tuotannon ja halutun kaltaisen lopputuloksen.

TUOTANTO

Tuotantopäivien aikana idea toteutetaan ja tarina puetaan kuviksi. Jokaiset kuvaukset ovat ainutkertaiset, joten varaamme tuotantovaiheelle aina tarvittavan ajan ja riittävät resurssit parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

 

JÄLKITUOTANTO

Taika tapahtuu edittipöydällä, jossa ideasta tehdään kokonainen ja lopullinen tunnelma sinetöidään. Videoon luodaan haluttu atmosfääri leikkausrytmillä, värimäärittelyllä, graafisilla elementeillä ja äänimaailmalla. Jälkityön voimaa ei kannata aliarvioida.

Me Inspiroivalla haluamme panostaa ensiluokkaiseen palveluun laadukkaan sisällöntuotannon lisäksi. Meille toiminnan läpinäkyvyys, selkeys ja helppous ovat avainasioita.

LAADUKAS JA NYKYAIKAINEN KALUSTOMME TAKAA, ETTÄ VIDEOMME KESTÄVÄT AIKAA

Korkealaatuinen video on kannattava investointi, sillä se kestää aikaa ja maksaa itsensä yleensä takaisin. Päivitämme alan ammattikalustoamme jatkuvasti, joten tuottamamme materiaalit eivät näytä vanhentuneelta vuosienkaan päästä. Meiltä löytyy laaja valikoima kalustoa omasta takaa, joka mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut jokaiseen tuotantoon.

  • Kamerakalusto
  • Valaisukalusto
  • Äänityskalusto
  • Ilmakuvauskalusto
  • Gimball-kalusto

ASIAKASREFERENSSEJÄ

Teerenpeli - Mainosvideo

Brändivideo

Mainosvideo

Mainosvideo

Yritysesittely

Yritysvideo

Ohjevideo

Ohjevideo

Katso lisää työnäytteitämme

LAITETAAN PYÖRÄT PYÖRIMÄÄN

Kaikki lähtee liikkeelle tarpeesta. Olemme tukenanne aina videotuotannon ideointivaiheesta lähtien ja takaamme ammattitaitomme sekä kokemuksemme käyttöönne.

Ota yhteyttä