Tätä me teemme

Tarjoamme monipuolisia tuotantoratkaisuja media-alan vaativiin tarpeisiin. Olemme erikoistuneet ilma- ja MōVI -kuvaukseen. Korkealaatuinen laitteistomme ja kokenut henkilökuntamme antavat meille mahdollisuuden tarjota tuotantoihin täysin uusia ja ainutlaatuisia näkökulmia, jotka muuten edellyttäisivät kalliita ja usein suuriakin mittakaavoja. Uusimpia tekniikoita hyödyntämällä meillä on käytössämme tehokas yhdistelmä elokuvalaitteita, jotka ovat luotettavia, kustannustehokkaita ja tämän päivän standardeja vastaavia. Toimintaamme on ympäri Suomen.

Ilmakuvaus

Ilmakuvausta alan parhaimmilla radio-ohjattavilla kuvauskoptereilla, mahdollistaen kokonaan uudenlaiset perspektiivit ja kuvakulmat mainos- ja elokuvatuotannoissa.

MōVi-operointi

Erikoiskuvausta gimbal-kameravakaajalla. Mahdollistaa vakaan kuvan vaikeissa olosuhteissa sekä aivan uudenlaisia kameran tuottamia liikeratoja. MōVin etuna on nopea laitteen käyttöön ottaminen sekä laaja muokattavuus eri tarpeisiin.

Videotuotanto

Kokonaisvaltaisia videotuotantoja aina ideoinnista valmiiseen lopputulokseen. Kaikki lähtee ajatuksista ja tarpeista — lopputuloksena nykyaikaisia, koskettavia sekä informatiivisia tarinoita taltioituna helposti lähestyttäväksi kokonaisuudeksi.


Tekninen kuvaus

Tekninen osaaminen ja huipputarkka laitteisto mahdollistaa tekniset kartoitukset sekä tarkastuslennätykset vaikeissa paikoissa kustannustehokkaasti. Esimerkiksi rakennuksien kunto- ja vesikattotarkastukset.

Post Production

Jälkikäsittely, leikkaus, värimäärittely, äänityöt, animointi, 3D.. — puuttuuko työryhmästäsi jälkityötaikuri, joka herättäisi kuvatun materiaalin eloon? Post Production palveluita monipuolisesti samasta paikasta.

Materiaaliarkisto

Vuosien saatossa arkistomme kovalevyt ovat täyttyneet kauniista ilmasta ja maasta kuvatusta materiaalista. Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Lahti…

Ilmakuvauskalusto

Ilmakuvausta alan parhaimilla radio ohjattavilla kuvauskoptereilla. Kokeneen ja taitavan tiimimme ansiosta pystymme operoimaan vaikeissa ja ahtaissa olosuhteissa, myös lähellä kuvattavaa kohdetta. Kattava, langaton kommunikointijärjestelmämme mahdollistaa monen hengen keskenäisen kommunikaation tarjoten samalla mahdollisuuden lennätyksen aikaiseen yhteydenpitoon, esimerkiksi viranomaistahon tai ohjaajan kanssa täydellisen hetken talteen saamiseksi. Pystymme tarjoamaan joustavaa kuvaamista vaihdettavien linssien sekä korkelaatuisten Apple ProRes ja CinemaDNG tallennusmuotojen ansiosta.

MōVi Pro

Moniulotteinen vakautusjärjestelmämme mahdollistaa vakaat ja pitkät liikeradat jokaisessa tilanteessa. Mukautuva järjestelmämme kykenee kannattelemaan raskastakin kamerakuormaa ja tarvittavia lisävarusteita. MōVin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Toad In The Hole -kiinnitysmekanismin avulla laite voidaan vaihtaa kädessä kannettavasta telineestä sekunneissa kiinni autoon tai jalustalle. Lisäksi mahdollisuus kameran ja liikeratojen etäohjaukseen -ja hallintaan erillisen ohjainyksikön tai Mimic -yksikön kautta. 

Videotuotantokalusto

Tunteita herättävä kuvakerronta on vankka perusta näyttävälle videolle. Kalustomme kykenee kuvauksen jokaiseen osa-alueeseen laadusta tinkimättä. Ammattikalustomme rakentuu vain alan parhaiden merkkien ympärille, kuten Canon, Arri, Teradek, Sachtler, Manfrotto, Atomos, Easyrig.. Näistä kasatut laitekokonaisuudet, laajalla valikoima vaihdettavia linssejä sekä lisävarusteita, mahdollistavat juuri oikean hetken taltioimisen jokaisessa tilanteessa.

Asiakkaitamme

Halutko liittyä joukkoon? Siirry ota yhteyttä -sivulle!