REFERENSSIT

TEOT KERTOVAT ENEMMÄN KUIN SANAT

Vuosien varrella olemme saaneet olla monessa mukana. Täältä pääset katsomaan meidän tuottamia erilaisia videototeutuksia.

Oletko jo nähnyt showreelimme?

Showreel 2021

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Oomi – Fillari somevideot

Työsuhdepyörä hyödyttää sekä työnantajaa, että työntekijää. Kannusta siis työntekijöitäsi liikkumaan tarjoamalla heille työsuhdepyörä edullisesti ja vaivattomasti. Pyöräedun tarjoaminen parantaa henkilöstönne hyvinvointia.

Stalatube – High Strength Materials

Stalatuben lujat ruostumattomat terästuotteet tarjoavat paitsi suuremman lujuuden ja kevyemmät rakenteet, myös poikkeukselliset venymisominaisuudet sekä korroosion- ja palonkestävyyden. STALAn lujat luokat tarjoavat kestävän valinnan jokaiseen tarkoitukseen. Huomattavien kestävyysetujen lisäksi luja ruostumaton teräs säästää kustannuksia ja tarjoaa lujuutta ja turvallisuutta, jota...

KeraGroup -yritysvideo

Kera Group Oy on rakennusalan muovituotteita valmistava yritys Orimattilassa. Yhtiömme asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Päätuotteitamme ovat savunpoistoluukut, kattovalokuvut sekä erilaiset kodin ja asumisen ratkaisut, kuten valokatteet, terassit ja terassilasit.

Viking Malt – Lahden uusi mallastamo

Uusi Viking Maltin jätti-investointi vihittiin käyttöön keväällä 2023. Seurasimme kaksi vuotta mallastamon rakennusprojektia säännöllisesti, sekä ilmasta, että maasta. Lopputuotteena tämän dokumentaarisen videon lisäksi tuotimme kuusi lyhyttä videota sekä reilusti valokuvia.

Kiertotalouslaakso

Uudenmaan kiertotalouslaakso on eri alojen asiantuntijoiden, yritysten, kuntien ja organisaatioiden yhteisö – viemme yhdessä Uuttamaata ja Suomea kohti maailman terävintä kiertotalouden kärkeä.

Visit Lahti – mainosvideot

Lahden seudulla pääset kokemaan puhtaan ja monimuotoisen luonnon vastuullisesti. Kävely, pyöräily, vähäpäästöiset taksit ja julkinen liikenne ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja liikkuessasi Lahdessa! Luonnosta ja järvistä huolehtiminen on Lahden seudun yhteinen asia. Lahden seutu on ympäristötietoisen matkailijan valinta ja Lahti on...

Visit Kotka Hamina – kokousmatkailupalvelut

Kotkan, Haminan ja Loviisan seutu kutsuu kokoustamaan, rentoutumaan ja kokemaan uutta. Täällä aavojen merimaisemien äärellä ja kosken pauhussa syntyy oivalluksia, ratkaistaan haasteita ja koetaan yhdessä. Merenrantakaupunkiemme idyllisillä kujilla, maaseutumaisemassa ja rajaseudun metsissä olet hetken täydellisessä ympäristössä, ilman arjen rajoitteita. Unohtumattomia...

Stalatube – brandvideo

Stalatube tarjoaa lujia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ratkaisuja. 50 vuoden kokemuksella meillä on laaja tietämys ja osaaminen oikeiden materiaalien ja oikean lähestymistavan löytämisestä kuhunkin tilanteeseen. Meillä on yksi laajimmista ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien sekä I-palkkien ja profiilien valikoimasta. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme...

Hämeen yrityspalvelut – Yrityksen kasvupalvelut

Kasvupalvelut ovat työnantajapalveluita, joihin kuuluu laaja-alainen tarpeiden kartoitus ja sopiviin palveluihin ohjaus sekä ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden neuvonta. Yritysten kehittämispalvelujen avulla voit saada yrityksesi kehittämiseen ulkopuolista asiantuntija-apua. Palvelut koostuvat Analyysi-, Konsultointi- ja Koulutuspalveluista.

Louhintahiekka -yritysvideo

Louhintahiekka on vaativien infraprojektien toteuttaja. Yli 45 vuoden kokemuksemme tuo varmuutta vaativien maanrakennuskohteiden toteuttamiseen. Tarjoamme maanrakennukseen liittyvät palvelut ja ratkaisut luotettavasti ja tehokkaasti.

Alfaroc -yritysvideo

Alfaroc Logistics on Suomen suurimpia sisälogistiikan ja varastoinnin ulkoistamispalveluyrityksiä. Palvelemme teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä, maahantuojia sekä verkkokauppoja. Meillä työskentelee yli 300 logistiikan osaajaa.

Lahden kaupunki – OSBU

Osallistuvassa budjetoinnissa eli osbussa voit olla ideoimassa ja päättämässä yhteisten rahojen käytöstä. Ideointivaiheessa kaikki lahtelaiset saivat esittää ideoita oman asuinalueensa tai koko kaupungin kehittämiseksi. Lahtelaiset ehdottivat yhteensä 956 upeaa ideaa. Äänestystä varten ideoita on voitu muokata ja yhdistellä. Äänestysvaiheessa kaikenikäiset...

Vierumäki – Hotelli Fennada

Hotelli Fennada on moderni ja laadukas hotelli keskeisellä paikalla, ravintola- ja liikuntapalveluiden ytimessä. Uimahalli & Spa:n sekä alueen ravintolat sijaitsevat yhdyskäytävän päässä. Uimaan voit tepastella kylpytakissa ja dinnerille pikkukengissä. Vuonna 2021 uudistetun hotellin monipuoliset, ilmastoidut huoneet ja muuntuvat tilaratkaisut mahdollistavat...

Gaudia -brändivideo

Pää­hen­ki­lö­nä opis­ke­li­ja. Lahden lukio Gaudiassa kaiken toiminnan lähtökohtana on se, että opiskelijan on hyvä olla ja opiskella. Gaudia-nimi tulee latinasta ja tarkoittaa iloa - sitä on myös videolla luvassa.
KATSO LISÄÄ TYÖNÄYTTEITÄMME VIMEOSTAMME!

TAHDOTTEKO SAMANLAISEN VIDEON ITSELLENNE?

Ota rohkeasti yhteyttä – toteutetaan yhdessä videotuotantonne Inspiroivasti!

Ota yhteyttä