Team Inspiroiva

INSPIROIVAN TARINA

Inspiroivan tarina sai alkunsa ensimmäisestä yhteisestä ammattimaisesta dronesta. Elettiin vuotta 2016, kun heittelimme kolmen kaveruksen kesken ideaa oman intohimon jalostamisesta ammatilliseksi toiminnaksi. Yhteisiä kuvausprojekteja oli kertynyt jo useamman vuoden ajalta, mutta mitään virallisempaa emme olleet vielä uskaltaneet lähteä toteuttamaan.

drone_inspiroiva_inspire1_inspire2_dji_dronetiimi_dronenlennatys
Droneoperointia Helsingin yössä vuonna 2017

Innostuneina kaikista niistä mahdollisuuksista mitä eteen mahtoikaan olla avautumassa, päätimme tehdä toiminnasta virallista. Halusimme antaa elävälle kuvalle uusia ulottuvuuksia ja ideoita – Inspiroivan tarinan jokaiselle tuotannolle. Rekisteröimme Inspiroiva Creative Oy:n syksyllä 2018 ja muutimme ensimmäiseen omaan toimistotilaamme Lahden keskustaan.

drone_inspiroiva_nauru_hymy_dronetiimi_dronenlennatys
Usein hommissa hymy ei meinaa hyytyä. Kuvassa Ville ja Aaro

Muutamassa vuodessa olemme jo saaneet kokea paljon. Vuosi 2020 toi yllättäen mukanaan maailmanlaajuisen koronapandemian, ja myös me jouduimme hetken miettimään tulevaisuuttamme. Aloimme tarjoamaan kokonaan uutena palveluna videotuotantojen rinnalla asiakkaillemme livestriimauksia ja ammattimaisesti toteutettuja verkkolähetyksiä. Nopeat peliliikkeet mahdollistivat meidän kasvun myös pandemian keskellä ja nykyään noin puolet vuosittaisesta liikevaihdostamme tuleekin juuri livestriimauksista.

drone_inspiroiva_kolmikko_inspire1_inspire2_dji_dronetiimi_dronenlennatys
Inspiroivan perustajakolmikko, Aaro, Ville ja Aatu

Logossamme voit edelleen nähdä vivahteen tuotantoyhtiön ensiaskelista. Vaikka nykypäivänä toimintamme onkin monipuolistunut, on ilmakuvaus edelleen merkittävässä roolissa sekä mainos- että livetuotannoissamme. Työllistämme nykyään useita media-alan ammattilaisia sekä nykyaikainen ja kattava kalustomme on meidän silmäterämme. Ennen kaikkea visio laadukkaan, nuorekkaan ja Inspiroivan tuotantoyhtiön olemassaolosta on totta.

Inspiroiva Creativen logo-ikoni.

TIIMI

Meitä on monia ja meistä on moneksi. Rautaisen ammattitaitoinen tiimimme ei vauhtia tai tilanteita pelkää ja on valmiina ottamaan haasteen vastaan. Meitä kaikkia yhdistää intohimo alaamme kohtaan, ja rakastamme sitä mitä teemme. Yhdessä teemme minkä vain mahdolliseksi!

MEIDÄT LÖYTÄÄ LAHEST!

Olet lämpimästi tervetullut vierailulle toimistollemme,
nähdään kuuman kahvin tai kylmän kokiksen ääressä!

LÄHESTY ROHKEASTI

Kysy tarjous, laita yhteydenottopyyntö tai lähetä terveisiä. Älä suotta epäröi, olemme täällä teitä varten. Vastaamme jokaiseen yhteydenottoon mahdollisimman nopeasti!

Voitte myös olla suoraan yhteydessä meihin henkilökohtaisesti. Yhteystietomme löydätte yläpuolelta.