REFERENSSIT

TEOT KERTOVAT ENEMMÄN KUIN SANAT

Vuosien varrella olemme saaneet olla monessa mukana. Täältä pääset katsomaan meidän tuottamia erilaisia videototeutuksia.

Oletko jo nähnyt showreelimme?

Showreel 2021

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Stalatube – High Strength Materials

Stalatuben lujat ruostumattomat terästuotteet tarjoavat paitsi suuremman lujuuden ja kevyemmät rakenteet, myös poikkeukselliset venymisominaisuudet sekä korroosion- ja palonkestävyyden. STALAn lujat luokat tarjoavat kestävän valinnan jokaiseen tarkoitukseen. Huomattavien kestävyysetujen lisäksi luja ruostumaton teräs säästää kustannuksia ja tarjoaa lujuutta ja turvallisuutta, jota...

KeraGroup -yritysvideo

Kera Group Oy on rakennusalan muovituotteita valmistava yritys Orimattilassa. Yhtiömme asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Päätuotteitamme ovat savunpoistoluukut, kattovalokuvut sekä erilaiset kodin ja asumisen ratkaisut, kuten valokatteet, terassit ja terassilasit.

Kiertotalouslaakso

Uudenmaan kiertotalouslaakso on eri alojen asiantuntijoiden, yritysten, kuntien ja organisaatioiden yhteisö – viemme yhdessä Uuttamaata ja Suomea kohti maailman terävintä kiertotalouden kärkeä.

Lahden kaupunki – OSBU

Osallistuvassa budjetoinnissa eli osbussa voit olla ideoimassa ja päättämässä yhteisten rahojen käytöstä. Ideointivaiheessa kaikki lahtelaiset saivat esittää ideoita oman asuinalueensa tai koko kaupungin kehittämiseksi. Lahtelaiset ehdottivat yhteensä 956 upeaa ideaa. Äänestystä varten ideoita on voitu muokata ja yhdistellä. Äänestysvaiheessa kaikenikäiset...

Gaudia -brändivideo

Pää­hen­ki­lö­nä opis­ke­li­ja. Lahden lukio Gaudiassa kaiken toiminnan lähtökohtana on se, että opiskelijan on hyvä olla ja opiskella. Gaudia-nimi tulee latinasta ja tarkoittaa iloa - sitä on myös videolla luvassa.
KATSO LISÄÄ TYÖNÄYTTEITÄMME VIMEOSTAMME!

TAHDOTTEKO SAMANLAISEN VIDEON ITSELLENNE?

Ota rohkeasti yhteyttä – toteutetaan yhdessä videotuotantonne Inspiroivasti!

Ota yhteyttä