REFERENSSIT

TEOT KERTOVAT ENEMMÄN KUIN SANAT

Vuosien varrella olemme saaneet olla monessa mukana. Täältä pääset katsomaan meidän tuottamia erilaisia videototeutuksia.

Oletko jo nähnyt showreelimme?

Showreel 2021

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

KeraGroup -yritysvideo

Kera Group Oy on rakennusalan muovituotteita valmistava yritys Orimattilassa. Yhtiömme asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Päätuotteitamme ovat savunpoistoluukut, kattovalokuvut sekä erilaiset kodin ja asumisen ratkaisut, kuten valokatteet, terassit ja terassilasit.

Viking Malt – Lahden uusi mallastamo

Uusi Viking Maltin jätti-investointi vihittiin käyttöön keväällä 2023. Seurasimme kaksi vuotta mallastamon rakennusprojektia säännöllisesti, sekä ilmasta, että maasta. Lopputuotteena tämän dokumentaarisen videon lisäksi tuotimme kuusi lyhyttä videota sekä reilusti valokuvia.

Hämeen yrityspalvelut – Yrityksen kasvupalvelut

Kasvupalvelut ovat työnantajapalveluita, joihin kuuluu laaja-alainen tarpeiden kartoitus ja sopiviin palveluihin ohjaus sekä ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden neuvonta. Yritysten kehittämispalvelujen avulla voit saada yrityksesi kehittämiseen ulkopuolista asiantuntija-apua. Palvelut koostuvat Analyysi-, Konsultointi- ja Koulutuspalveluista.

Louhintahiekka -yritysvideo

Louhintahiekka on vaativien infraprojektien toteuttaja. Yli 45 vuoden kokemuksemme tuo varmuutta vaativien maanrakennuskohteiden toteuttamiseen. Tarjoamme maanrakennukseen liittyvät palvelut ja ratkaisut luotettavasti ja tehokkaasti.

Alfaroc -yritysvideo

Alfaroc Logistics on Suomen suurimpia sisälogistiikan ja varastoinnin ulkoistamispalveluyrityksiä. Palvelemme teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä, maahantuojia sekä verkkokauppoja. Meillä työskentelee yli 300 logistiikan osaajaa.
KATSO LISÄÄ TYÖNÄYTTEITÄMME VIMEOSTAMME!

TAHDOTTEKO SAMANLAISEN VIDEON ITSELLENNE?

Ota rohkeasti yhteyttä – toteutetaan yhdessä videotuotantonne Inspiroivasti!

Ota yhteyttä